Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulun fiziki şartlarını, günün gereklerine göre sürekli yenilemek.Hizmet sunulan kişilerin istek ve ihtiyaçlarını belirleyip bunları karşılayabilmek. Okulun sürekli gelişimi için gereken kurumsal kültür değişimlerini gerçekleştirmek. Okulda sevgi ve saygıya dayalı bir çalışma ortamı oluşturmak. Okul spor ve kültürel aktivitelerini sürekli geliştirmek. Okul ile işletmeler arasındaki çalışma ortamını geliştirme. Okul bahçesini en modern şekilde düzenlemek.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda milli eğitim ilkelerine uygun olarak eğitim-öğretim gerçekleştirmek, gelişen teknolojiyi yakından izlemek, ülkemizin sanayi ve hizmet sektörünün ihtiyaç duyduğu yüksek nitelikli insan gücü yetiştirmek, uluslar arası rekabet gücümüzü arttırma, ekonomik kalkınmayı destekleme ve hızlandırma, öğrencileri iş ve hizmet sektörünün gereksinimlerine göre yetiştirmek okulumuzun misyonudur.

Başarılar: Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Ödülü - Balıkesir İl Birincisi Milli Sporcumuz Ahmet Göksel KARACAN Karatede İl Birincisi.

Saatler: Başlama Saati : 08:20 Bitiş Saati : 17:00
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Lojman: 0 - Lojmanımız bulunmamaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (266) 865-3909

WEB - https://susurlukeml.meb.k12.tr

Adres - Sultaniye Mahallesi 8011 Sokak No 2/1 10600 Susurluk/ BALIKESİR, TÜRKİYE

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Sultaniye mah. Yeni Sanayi 1. Sok. No: 2 10600 Susurluk/ Balikesir, Türkiye

Ulaşım ..

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık : Yaklaşık 1 Km. İl Merkezine Uzaklık : Yaklaşık 40 Km.