OKULUMUZ BÜNYESİNDE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ EĞİTİME BAŞLAMIŞTIR

OKULUMUZ BÜNYESİNDEKİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİMİZDE;

Ortaokul mezunu veya herhangi bir lisenin herhangi bir sınıfından ayrılmış gençlere hem eğitimlerine devam edip hem de fiilen iş hayatının içinde olarak kariyer edinme fırsatı. Merkezimize kayıt yaptırarak sizin seçeceğiniz alanda uzmanlaşabilirsiniz.

BROŞÜRÜMÜZ İÇİN TIKLAYINIZ.

05.01.2022 101

OKULUMUZ BÜNYESİNDEKİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİMİZDE;

Meslek liselerinden farklı olarak Merkezimize kayıt olan öğrenciler 9.sınıftan itibaren işletmede mesleki eğitime başlarlar. Yasal olarak en az asgari ücretin yüzde 30'u kadar maaşı Devlet tarafından ödenecektir.

Merkezimize kayıt olanlar artık açık liseye gitmeden okulumuzda fark derslerini görerek MESLEK LİSESİ mezunu olacaktır. Ayrıca program sonunda Kalfalık ve Ustalık Belgesi sahibi olacaklardır.

Merkezimize devam eden öğrenciler tüm öğrencilik haklarından faydalanabilmekte olup 4 yıl boyunca sigortaları devlet tarafından yapılmaktadır.

Kayıtlar yıl boyu devam etmektedir. Merkezimize kayıt yaptırmak için kontenjan dahilinde herhangi bir adres kısıtlaması yoktur. Yaş sınırı yoktur.

Öğrenci kayıt işlemleri devam etmektedir. Kayıt işlemleri yıl boyu devam edecektir. İlk dönem içinde yapılan kayıtlarda öğrenciler hemen eğitime başlayacak olup 2.dönem kayıt yaptıracak öğrenciler pratik eğitimlerine hemen başlayıp teorik eğitimlerine bir sonraki dönemde başlayacaklardır.

Okulumuzda Eğitim ve Öğretim Verilen Alanlar;

•  Bilişim Teknolojileri Alanı